Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU SOM MÅR DÅLIGT AV DET JAG SKRIVER

Mår du dåligt av det jag skriver

SLUTA DÅ ATT LÄSA DET!

Det är faktiskt ganska enkelt

käre/kära medpoet!

Scrolla och läs någon annan

Säkert finns en dikt för dig

Rota runt i pyttipannan

men ta och hoppa över mig

 

LARZ GUSTAFSSON 8/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2021-04-08 10:09



Bookmark and Share


  wiria77
bra skrivet
om jag inte vill
läsa någons texter
då struntar jag i det

2021-04-08

  Lottie Ålhed VIP
Slutet gillas. Får mig att tänka på rimmat valfläsk och pyttipanna.
2021-04-08

  Minkki VIP
ett fredsinlägg om vårt fria val
2021-04-08

  Annaemi VIP
Lite bitterhet och salt
sätter ändå sting på pyttipannan!
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP