Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuskar lite med ortsnamn, hittar ingen som slutar med -ös.


Ett skamfyllt stycke

 

 

en kvinna från Veberöd

var skrytig men pretentiös

hon var fräck som fan

hängde naken i lian

ja, hon var rent av skabrös




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-09 08:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Västerös...
2021-04-11

  ULJO
Den var bra
2021-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om en kvinna med klös!
2021-04-09

    Lena Staaf VIP
Rolig dikt som spräbger gränser.
2021-04-09

  Feliaxel VIP
Kul
2021-04-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
Skaldat med humorn i topp!
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP