Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrhus

Du är mitt ljus
när allt är som mörkast.
När jag var nära att gå på grund
fanns du där och visade vägen
genom natten,
genom mörkret.
Du står stadigt
när stormen kommer
ditt ljus synligt
genom regnet.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-08 15:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
2016 skrev jag fyren
den är en ljusbärare
visar alla vägen i våra vilsna liv



2021-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Leuchtturm, som det heter på tyska. Ljustorn.

https://www.youtube.com/watch?v=qvqzDBkyf1I

2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija