Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jobbdag till ända

jobbar på förskola
med småbarn
ett härligt jobb
ett utvecklande jobb
ett jobb
som känns meningsfullt

jobbdag till ända
för idag
hemma
i hemmets vrå
öppnat burdörren
till våran kanin Stampe
har jag och våran
fina tjej gjort
men kaninen
han vill allra helst
just nu
ligga
i sin bur
vila en stund




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-08 15:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stimulerande och roligt att jobba inom barnomsorgen, jag jobbade på Lekis och Fritids.
2021-04-09

  ULJO
Job med barn så fantastiskt
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77