Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutfulla säsonger

Tack för vårens höst.
Tack för sommarens vinter.
Knoppande löv.
Blomstrande is.
Gryningens midnatt.
Skymningens morgon.
Kontrasternas liknelser.
Tvillingar av rosa marmor.
Firar denna dag.
Med det vackraste.
Du som av rosens dagg.
Nyutslagen scilla.
Blad för blad.
Mening för mening.
Årstider hittar hem.
Akvarell.
Ännu något försiktigt.
Nattlinne av sterlingsilver.
Lodjuret fräser.
Men jag vet.
Där jag plockar vindens kronblad.
Där finner jag oss.
På havets moln.
Så drömskt vitt.
Att jag måste blunda.
För att kunna se.
Ordens hjärtslag.
I samma takt.
Som horisonten.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-04-08 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP