Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åren går men minnen av min bror består


STILLA STÄNGDES LIVETS DÖRR

Döden

sträckte ut sin hand

ledde dig varligt

till den andra sidan

fridfull lämnade du

jordelivet och oss

med ett litet leeende

en röd ros blommade

i dina knäppta händer

stilla stängdes livets dörr

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-04-08 17:29



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vackert skrivet om döden.
2021-04-12

  M.Eta
Fint skrivet till din brors ära!
2021-04-10

    Sefarge VIP
Betänkansvärt skriftat
Att få till ett värdigt
avslut.Inte alla
förunnat?
2021-04-09

    Lena Staaf VIP
Så vackert skrivet i sorgen. Att få dö fridfullt, det är så vi vill ha det.
2021-04-09

  Öknens Ros VIP
En stund av stillhet och ödmjukhet.
2021-04-09

  ULJO
Ödmjuka ord
2021-04-08

  Kajan VIP
Ett varsamt skildrat farväl.
2021-04-08

  Susen VIP
Vemodsvackert och ömt skrivet. Den andas rofylldhet. Där stilla stängdes livets dörr verkligen griper tag inuti
2021-04-08

  Blomma-Stjärna VIP
varligt ömsint -
den döde med fridfulla anletsdrag
och en ros i knäppta händer
- precis så minns jag också
en älskad man
min äldsta dotters far
2021-04-08

  Niliboy
Huga ligen, den vill vi mota!
2021-04-08

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP