Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpar lite till

Strävar och strävar på

Hur lösa sin tidsplan

Finns det en lucka i allt

Utrymmen som ger glädje

och tro på sig själv

sin osäkerhet

som ofta hindrar 

så mycket du vill vara

och våga ta tag i

Ge inte upp

Se på ditt liv på nytt

Ta vara på dina drömmar

skapa en trygg rymd

Där du tar ut allt

Låter din livslust väckas av

att vara god som du är

Kämpa lite till så är du där snart.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-08 17:58



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Glädjen väntar på att väckas och ge utrymme för livslust och kämparanda, fint...
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP