Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring i april


en enda vindstöt
pappmuggen flyger
mot spillkråkans träd

vinden piskar oss
längs sjön, efter lä och sol
men termosen lätt

blått blir vitt, grått, vått
tussilagon lyser
med sin frånvaro






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-08 18:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du ger mig en stund av mjuk varm förtrogenhet - tack!
2021-04-12

  Staffan Nilsson

Ja, nyckfulla och gäckande april!

2021-04-12

  Annie b'larsson VIP
Precis så är det. Längesedan april var normal, men äntligen! Det ska vara födslovåndor så det skriker om det. Bravo!
2021-04-11

  Gunnel Eriksson VIP
Förvånande vår vilket
du får fram i dina haiku.
2021-04-09

  Nanna X
Skön lätt vårkänsla och överraskande slutrad!
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP