Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som för första gången

Himlen vandrar
på vattnet
denna morgon

blygt leende
mellan grågrenar

så skådas

som för första gången
blomstrande
vårkrokus och blåstjärnor

solen grönskar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-08 19:50



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bildskapande ser vårkrokus och blåstjärnor växa framför ögonen
2021-04-09

  BenGust VIP
Framtassande grönskans intonation.
"Solen grönskar" - delikat uttryckt.
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP