Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

Luften knäpper
en isande vind har lagt skare över marken
kylan ropar
vi svarar med nedböjda huvuden
fotriktiga skor

vanan härdar
tradare bär timmer
förskolefäder väntar vid grindar
vi vaknar och somnar i mörker
Lugnad av tystnaden
Sverigevarelser
trivs om vintern

När snön lättar
gråt när ingen hör
säg och känn ingenting
ställ dig i kön
drick upp, drick mer

svarta sjöar, långa mil
Vinter skrämmer oss inte
men vi räds
varandra












Fri vers av erme
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-08 20:51



Bookmark and Share


  J P VIP
Sverige Noir!

Vackert skrivet
2021-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Nordens tuareger.

Fint skrivet!
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme