Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beteende



Mina världar stannar helt
i sin egen rörelse
Din väg i natten
sätter stopp
för alla initiativ
Drömmens spegel
avslöjar din verklighet
där kärlekens
enkla åtbörd
har minst
värde




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-08 23:07



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Inspiration:

Spegeln i mörkrummet
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP