Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimakteriet, gräddsås och lycka

 


Gräddsåsen puttrar lyckligt.
Vallningarna brusar fram
som en vårflod och vikten
av det mesta har aldrig vägt
mer än nu.


 


 


 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-09 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En lycklig tid. Du ger oss alla andra hopp!
2021-04-24

    Lena Staaf VIP
Klimakteriet brukar beskrivas som något obehagligt som knappt kan nämnas. Men du höjer det och ger det den plats det förtjänar!
2021-04-09

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha.....sköööööön !
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP