Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår

De tysta gratulationerna.
River och sliter i hjärtat.
Att försöka glömma.
Men det ändå känns.
Lavendellila saknad.
Jag känner dess tagg.
Sveper om mig med
kappa av organza.
Inga tårar.
Men smärtan
jag lovar dig bränns.
Som att sudda bort
en del av min verklighet.
Men alla andra syns.
Tydligen.
Så jag försvinner in
i min osynliga värld.
Men räddas av de som ser mig.
Av dem jag inte är genomskinlig.
Som en ros av glas.
Dagen blir en del av de vackraste.
Som solmogna smultron på strå.
Som solnedgångens skönhet.
Som nattens glittrande stjärnor.
Försiktigt jag tar loss taggen.
Det som sårar.
Det inte längre smärtar.
De tysta gratulationerna.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-04-09 06:31



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Saknaden som är lila. Kappan i organza som för tanken till blomblad.Den sårande taggen. Fina liknelser och metaforer samt en viss mystik och mångtydighet. Lämnar också något till fantasin. Fint.
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP