Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knockad och Blockad

Trycker någon på fel knappar
hos den som humöret tappar,
blir personen genast blockad,
dessförinnan helt bortplockad.

De känslor man inte vill möta
får alltid en blockering sköta.
Man tror att de försvinner bort
men känslor är av annan sort!

Precis som jordelivets lagar,
finns andliga som också jagar,
och karman hittar oss till slut.
Ty den är omöjlig att stänga ut.




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-09 08:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fenomenalt rimmad.
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP