Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manligt gott!

Det talas om go´a snubbar!
En hel del av dem, folk ju krubbar!!!
Och om just dessa
vill jag hålla mässa:
Godaste som finns: Sega gubbar!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-09 08:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Haah! Smarta gummor
Dom vet dom!
;)

2021-04-09

  Feliaxel VIP
God gubbar
Fint i alla former
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt