Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder

Sol snö hagel regn och åter sol
Fy vilket aprilväder
Fryser myser fryser myser
Vilka kläder ska jag ha
Kortärmat långärmat
tjocka eller tunna tröjor
Önskar vårvärme och sol varje dag
Vill gömma vinterkläderna
Hoppas hoppas hoppas
Att fröken vår vill stanna





Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-09 09:13



Bookmark and Share


  M.Eta
Ja när solen kommer fram kan man verkligen säga april, april
2021-04-10

  ULJO
April April så lurade vi blir. Alltid samma sak varje vår.
2021-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Vädret förändras i en rasande fart
hoppas att vårvärmen kommer snart!
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP