Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ovanligt land

Utan att ens försöka behaga kvinnorna 

Kramar från ett annat hjärta 

Ytterligare en fråga om hårt mot betongväggen 

Det enda vi verkar klara av är en feghet 

Så mycket bättre för oss att tolka

 

Jag låter därför mitt inre andas väntan 

Männen är de som söker tröst 

Hos de flesta andra ljusskygga nattsländorna

 

Tiden håller på att bara leda till en början 

Allt är över nu 

Kramar från ett annat land 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2021-04-13 10:04



Bookmark and Share


  Millner VIP
Förstår inte. Intressant.
2021-04-20

  ULJO
Berörande skrivet.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP