Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bootblack SKOPUTSARE.

Sneakers | Versace | Sneakers | Miinto.se

att resa till Dubai och köpa ett par Versace Snickers, Många vackra kvinnor har tagit chansen att låsa hemisolering i Sverige och Rumänien eller England många  återvände hem fattiga vänster, andra tog in väskor något för ett mer lyxigt liv, för att visa oss på sommaren vad är värdet av en vacker och vågad kvinna,  men vissa tog det för tidigt med modeparadexemplet på torsdag hör jag skrik av kvinnans förtvivlan, jag sträcker halsen mot fönstret för att se vad som händer?

När  ser melan  den smala gränden från garaget och villorna en extremt elegant kvinna klädd och formad allt i svart, springer barfota på stigen full av grus och gråter bittert.

Jag var övertygad om att hon var en riktig påsk häxa.

Men igår när jag träffade min mer avlägsen granne sa haon till mig att en ung kvinna av muslimskt ursprung på min trappa attackerades och lämnades barfota av joggingskor.

Jag blev förstenad av gummans   berättelse och   in fråga mig vad var det   jag såg  på den stora torsdagen  i protestantisk-katolsk påsk på en smal privat område övervakad gatan, men en sak är tydlig det måste ha varit hennes 8000 SEK klassskor som någon polerade ...




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-09 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP