Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett med allt i harmoni


Samklang


hellre växa upp på köttbullar o pulvermos /
än o va döfödd av morsans överdos/
märker textens luft uppmuntrar att strypa nog/
syretillgången till massövervakande storebror/

så nu styr vi upp låten i samklang med moderjord/
så att alla som på jorden bor kan va stolta att va jordbor/
borde nog hoppa överbord för denna skuta är utan roder bror/
tänker dyka på djupa vatten simma fritt och sluta tro/

att plast kan flyta som blodseld vatten jord och sol/
fuck them! nu ska kärleken låtas gro/
för ingen är i närheten av att förlåta en bov/
nä du ska skämmas tills du dör och gräva din grop/

kvävas av hot, nä det är dags att börja andas/
tillsammans förvandlas och babylon övermanna/
försöka att samsas sprida glödens anda/
och sluta att ofrågasättande mot döden vandra/



vers2:
det börjar med gråt, det slutar med glädjetårar/
lugnar med sol sedan gömma sej under månen/
drömmer stort för jag vill ju tro det/
att vi kan ta oss över havet om vi greppar rodret/

Steppar lodrätt steppar åt alla riktningar/
hjälpa vår moder är ju viktigast/
börjar med att krypa, slutar med att flyga/
ryker ihop, röker ihop och lyckas övertyga/

att lyktan gör jobbet med ljus i hjärtat/
är lyckan över? Nej sluta skämta!/
ja mycket har hänt, svårt att greppa/
men nyckeln till eld har jag i min ficka/

dansar inte själv i kärlekens vindar/
värmen är bringad väljer att finnas/
längre till kistan än vad det för Kim var/
gnistan o elden hos Tigern utan tvivel/
bless




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-09 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl