Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skapande ur inre trädgård

ett litet luktärtskott skjuter fram ut jorden
strävar uppåt och vill klänga sig fast
bredvid vaknar vallmo, zinnia, dahlia

långsamt växer de i min inre trädgård
den kala mörka jorden färgas av grönt
livet återvänder mer och mer

blomknoppar pryder min själ
väntar i ödmjuk blygsamhet
mitt leende smittar av sig

i extas brister knopparna ut o blomning
min kreativitet flödar och måste uttryckas
färger, former, ord och tankar blir poesi




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-09 11:29



Bookmark and Share


  Horace
Vackert och välgörande, borde ta dig
till andlig lärare, vet inget om blommor
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild