Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penn-förare dör snart ut...

Fanns av fönstertyp Dagobert!
Svårt att se nu, trots jag e´ alert!
Ej uti affär
syns de längre till, där...
Jag önskar mig bara, ett kuvert!!!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-09 12:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du är nog för-förare i egen pennklubb, där får plats såväl rubb som stubb, kanske en annan av det lära kan, såväl kvinna som trevande man, annars återstår kanske vätskas intag o krubb...
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt