Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR POPULÄRT ATT DYRKA ÄNGLAR

Det är populärt att dyrka änglar

Något som dock Bibeln varnar för

Endast Jesus Kristus ska tillbedjas

Jesus lovsjungs ock av änglars kör

Änglarna har skapats utav Honom

Han som bar vår SYND på korsets stam

Honom tillhör äran, lovet, priset

För vår skull blev Han ett offerlamm

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2021

 

Det finns bara EN Gud. Hans namn är Jesus. Han har ETT namn, inte nittionio.

Han består inte av tre personer, utan är odelbart EN.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-04-09 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP