Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dare you

Lukten känns igen
tänker på dig ibland
trots att vi inte är med varandra längre så va det vi båda som vann

lovar ingenting
men planerar en del

schemat är fullt
och jag är ännu hel

kör 110 på motorvägen
men nu enligt lagen

aa shit asså
vill inte upplevas
vill vara dimma
rök
som hon sa

utgången är ditåt
jag ser den på håll
men jag stannar nog här
jag ska lära dig allt jag lärt




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-09 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans