Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart det är

graff sker på natten
jag dricker tillräckligt med vatten
jag duschar och går å lägger mig i tid
jag försöker fylla mitt liv

med något jag inte haft förut

göra slut, blöda ut

jag minns hur allt såg ut
när vi trippade så hårt att vi inte stod ut

många gånger vi båda skulle ringt ambulansen på varann
men vi var väl för rädda att det vi var rädda för va sant





Övriga genrer av landetingenstans
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-09 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans