Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min musa av sterlingsilver

Articifiell beröring.
Känslor på hudens is.
Musslor av citrusträd.
Tårarnas vingslag.
En blandning mellan vit chokladmousse
och smultronsorbet.
Gryningen i mina händer jag bär.
Tröstar mig med nyplockade delikatesser.
När verkligheten bjuder upp.
Bevarar strändernas snäckor
i timglasets ö.
Sprayar lätt med parfym och dess längtan.
Men berusar mig av det jag ännu inte
kan ta in.
Gungar i takt med kärlekens rytm.
Utan att vidröra det som en gång varit.
Jag ändå känner.
Din närhet.
Av guld.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-04-09 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP