Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Uppsnappat samtal. ..)


Kändis-kap




-Ja hej jag söker
Massmedia
Kändisskap
Förvaltaren

-Jaa ni har kommit
Rätt vad kan jag
Hjälpa till med

-Joo det är så att
Jag blivit orättvist
Beskylld

och samtidigt blivit
Av med alla mina jobb
Och mitt kändisskap

Mitt namn är #@¢¢¢€€€$$@#

Och nu vill jag ha till-
baks det så klart!

-Men kära du det finns
Ju massvis med andra
Jobb du kan söka här
I samhället

Som vadå

Städare vårdare har du
Körtkort

Jaa

Då finns det massor med
Andra försörjnings möjligheter
För dig eller hur

Nu är det så att jag inte är
Lämpad för sånt jag inte
Finner intresse av!

Jag vill bara ha tillbaks mina
Gamla inarbetade försörjnings
Tillfällen

-Som vadå

Domare o medverkande i kändis
Program stand Up komiker
Influence samt varumärkes profil
För en massa företag och produkter
med mera Alltså!

Hade t.e.x ett vinmärke med eget namn
Nu har jag knappt råd med
Någonting inte ens att betala

Rengöring av swimmingpoolen
Har 2 barn och en sambo som bara
Gråter hela tiden att försörja

-Jahaa men det blir svårt att
Starta om i vårt lilla Ankdamms-
land när man väl blivit av med
Sitt kändisskap förstår du väl?

Sen så finns det många som
Väntat länge och står i kö för
Att bli till en ny hyllad kändis

-Men jag vet en man som nyss
Gjort en lyckad omstart utomlands
Kan du några fler språk förutom
Svenskan

-Jaa jag är trespråkig

Jamen men så bra
Med din begåvning
Så ska jag ge Info.om
dig till den Personen

Så kommer han säkert
Att höra av sig till dig
Bli det bra det?

Jahh det får väl duga

Ja Tack då och lycka till
Och kom ihåg att den som
Söker ska finna.

Jahha tack då



Så hörs en sista kommentar
Efter några sekunders tystnad

innan samtalet bryts ner helt
i eterrymden

-Jäkla bitch!

Piip.piip klicck!












Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-09 18:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roligt skrivet om en sorglig företeelse! Man undrar vem som är bitchen?
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP