Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENKELRAD

Att sätta samman några ord
på någon enkel rad
kan göra någons lycka gjord
och göra någon glad.

En dikt behöver inte jämt
bli konstig eller svår
och fylld med allvar eller skämt
som knappast någon når.

En enkel vers med någon ton
och någon mening i
kan vara nog för en person
för att bli poesi.









Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-10 08:54



Bookmark and Share


    Pia A
Hej!
Gillar din torra men ändå humoristiska stil. mvh Pia
2021-04-17

  Monica Lindgren


Du kan skriva poesi! Grattis!
2021-04-16

  Minkki VIP
det är som att klättra i träd, man börjar på marken och inte i toppen - och varje grepp om en gren är lika viktigt
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP