Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helare

Endast ett jag syns
mina många ansikten
döljer oss andra.

Är det bäst så här
kanske alla ska träffas
bryta bröd ihop

dela dryckesskål
avkläda alla hudar
och bli helare.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-09 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP