Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkret behövs (som jag konstaterat tidigare) för att skänka ro, om så blott för en stund


Mina domäner [Arkivet]

Träd in o främling, ge dig hän åt marker ej kända
Omfamna trakter så glömda, ingen chans att vända
Släpp lös krafter från bortom, i all sin prakt
Beskåda dess vidunderliga makt

Toner de skrämmer & tungomål får dig att fasa
I mörkrets skönhet, skåda en hov som hasa
Tro att ej att det finns en väg tillbaka
När jag natten skall bevaka

Förtvivlan och desperation hjälper föga
Tårar blott för de sinnesvaga och tröga
Vad väntar dig när timman är slagen?
Vad sker när natten stjälper dagen?




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-09 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord