Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandliv


Frasande vågor
rullande in mot min strand

Läker hjärtats sår




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-10 10:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Havets sång
ljuder gång på gång
påminner om de drunknande
sjömännens själar
fångade i havets eviga famn
2021-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Havet har en enastående effekt.
2021-04-10

  alicja lappalainen VIP
Det ljuder om dessa sjutton stavelser
2021-04-10

    Lena Staaf VIP
Hav och vatten är en god doktor
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP