Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävning, ta av dig masken!

„Pa?aportul” COVID: tot ce trebuie s? ?tii. Ce este „Travel Pass”, aplica?ia de care vei avea nevoie pentru a putea urca în avion | adevarul.ro

 

Kvävning ta av dig masken! ett alternativ som tror att vi förgiftas av "nano-maskar"

Masken måste användas, valfritt inte för att du är rädd för böter, det finns människor som kvävs och har tillstånd av fobisk och allergisk och psykisk sjukdom, det vill säga individen har det så kallade kuvadiska syndromet (för dem som inte vet vad det är, det är en form av uppriktig empati. Det vill säga, om individens fru har födslosmärtor, orsakar barnets verkliga far också smärta på samma plats och tid av samma natur, så co viden i form av empati är mer smittsam än syfilis och andra infektionssjukdomar)

Co videns prognos förklaras upprepade gånger och varje timme samtidigt i oändlig mikrofon i nazistil och förvirrande statistik, hela befolkningen kommer att utveckla ett empati-syndrom och alla tror att hon är sjuk. För att inte äta varandra ensam och bildligt måste vi tillämpa en världsform av uppvaknande.

Detta var ett mycket biologiskt effektivt vapen. På dem kommer andra stjälkar i vågor att utvecklas.

Nu letar Amerika efter att 5000 FB-troll ska placeras i Rumänien / Cluj, som kommer att analysera och räkna de människor som skriver i sitt mentala tillstånd på FB, eftersom det visade sig att mobilisering i karantän skapade en stark uppvaknande från psykisk sjukdom hos en av tre människor. Som har chansen att flyga på FB när som helst och var som helst, när som helst de vill. I psykiatrin skapades ett stigma i medelmåttighet i deras studier och ett ekonomiskt underskott.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-10 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP