Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 59

Vindarna far över stora vatten fram
Upplöser allt, nu skum och dimma
Vad finns det kvar av vår undran
Föga, vill inget mera behålla




Fri vers av Horace
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-12 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace