Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 62

När lågt möter litet, anpassning sker
Den lille siktar högt så liten han är
Anpassning sker till denna nivå
Inte så blodigt ändå




Fri vers av Horace
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-04-15 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace