Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörda lager

Jag gräver orörda lager
djupare
oräddare än förut.

Erfarenheten är en ärrtatuering
som löper över huden
en sönderbläddrad loggbok
svarta lådans färdskrivare
utstjälpt över skinnet.

Stunder.
Vi seglar genom söta nätter.
Vi navigerar
efter flämtande fyrar
efter okända kusters ensmärken
under norrskenets tysta grönska.

Vi lever på förundran och rotsaft
söker skydd i varandras skrymslen.

Vi släpper tanken på tankarna
och på att spegla oss
i logikens fragmenterade spegel.

Vi försöker nå bortom berättelsen
händelserna trädda på tråd.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-10 12:36



Bookmark and Share


  swim
Lätta fötter njuter nuet. Tänkvärd och vacker text!
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP