Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är så stor

Och nu när solen skiner
Är världen så stor
Allt finns att undersöka
Och ta för sig av

Strålarna värmer sinnet
Och hoppet sipprar fram
Världen är så ljus
Och livet med det




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-10 12:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Du älskar solen, men jag har problem med den ofta om sommare, sprött å fint diktat!
2021-04-10

  Horace
som en ny morgon
som en dag om våren
som en skön dag i vårt liv
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva