Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mot strömmen

Stenen simmar mot

strömmen med stora armtag

Strävar mot himlen




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-10 12:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Länge sen man såg öppet vatten.
Mest mellanmjölksfärgat.
2021-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Strävar man i den riktningen hamnar man mot strömmen.
Några medströms lärjungar finns inte.
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP