Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Når det okända tillsammans, tacksamma i tålmodig begränsning

Vid fara å färde går vi långsamt fram och håller i hand
Okänt för dig delas med mina okända steg idag
Vi saktar in, stannar berörda hos varandra
Vi håller var minut för en evighet




Fri vers av Horace
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-13 18:09



Bookmark and Share


  karenina VIP
Mycket fin. Inväntande och inkännande, just så som det ska vara
2021-04-14

  Väsensskild
Älskar sista orden!
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace