Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rött regn


levde under en tid
då mina rynkor tecknades
av moral och pastell

vagnen knirkade
under det lilla jag kunde
komma att behöva

åsnan drömde
sig fram

jag var som vanligt
barfota i det röda regnet

och på väg till morronens marknad

slog jag följe med en krokig hund




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-10 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm