Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt och ljus

Gud
Ditt folk kommer dig till mötes
En brokig skara med brinnande hjärtan
Förkrossade
Förälskade
Oförtjänt älskade
Låt din sanning bli salt
som stoppar förmurkelsen
Din kärlek ljus
som tränger bort det trångsynta

En brud går sin brudgum till mötes
Ljusen fladdrar i mörkret
Det är salt i hennes spår




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-04-10 13:39



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En dikt som når fram och berör på djupet, mycket, mycket fin.
2021-06-30

    ej medlem längre
En kärleksförklaring till allt det goda Gud ger oss. Stort ”TACK”!
2021-06-15

  Monica Lindgren

En vacker dikt som uttrycker en sorts hänförelse.
Tack för din fina kommentar till "den första kyssen"!
2021-04-29

  Solweig Jansson VIP
Stämningsfullt med stark final - bravo !
2021-04-23

  Anya VIP
Åhh så fin. Tycker om hur diktarjaget vänder sig till Gud. Jaa vi är sannerligen en brokig skara.
Tycker verkligen om den religiösa tonen. Tack för att du bjuder på denna.
2021-04-16

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut!
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP