Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretsar kring din sol (2.0)

I drömmar
Jag kretsar kring din sol
sa att det är skillnad mellan vinna och vinna
Jag sover i månskuggan
Jag har ingen aning om vad som kommer att hända med
mig nästa så långt så snart
Jag antar att jag en dag måste gå från
detta rum, kasta min kokong
men det känns som att det inte är idag
det rasar en vindstorm utanför mitt torn
snö och vinter
och jag kan bara se heksarnas viskningar
ridning på kvastarna på väg till Blå Kullar
rakt österut från min balkong
säkert hittar jag ett botemedel mot dessa blues
letar i mitt skåp efter en harmoni-teinfusion
ett botemedel eller bara öka denna känsla av illusion
Imorgon kommer att hitta mig ändå




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-10 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP