Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knapp och tråd

Knapp och tråd
fortsätter att gå runt i mitt huvud
Jag sov utan drömmar
en pest av mina nätter
ett liv utan sömmar
är det här något sätt att leva
att tjäna upp mina dagliga sevärdheter
drivande i skada
och gå dessa öde gator
ett tomt skal
letar efter solsken
letar efter en låga
försöker komma ihåg min hemlig
gymnasieskolans 'crush's' namn
ok, jag förstår det men allt känns detsamma
trött på telefonförsäljningsstyrkan
med sina system och bedrägerier
perfekta konsten att flim flamma
ta emot textmeddelanden
från företag som letar efter peng
ska jag nu betrakta dem som vänner
vart gick de söta dagarna
när gled de lila nätterna bort
beslutade Springtime att stanna kvar
nej, skulden ligger på mig
och inte på vinden
en dag levde jag och sedan blev jag
en medlem av de vandrande döda
känner ingen smärta, känner rädsla
om igen
vad var det gypsy sa?
när jag tittar längre ner på vägen
Jag undrar vad som väntar
letar efter en knapp
letar efter en tråd





























Fri vers av the apache kid VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-10 14:43



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP