Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som icke längre är

Lyssnar vemodigt till
det som icke längre är

ljudet av ekans åror
när någon ror drag

barns glada skratt

en tupp som gal
i gryningen
hönor som kacklar

en ko som råmar

grisar bökande
bland matresters gömmor

traktor som brummar
sövande i fjärran

det som icke längre är








Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-10 15:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svensk landsbygd har utarmats.
2021-04-10

  BenGust VIP
Härlig klang, fin känsla, av klassiskt poetsnitt.
Minnen som spelar i den stund som icke längre är. Bokmärke.
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP