Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© "Maximer"


MAXIM IV

Den kausalitet där orsak och verkan
anges som referenser är ingen 100 %
säker sats enkom för att det logiskt
skulle finnas en orsak till en verkan
där det motsatt förekommer orsaker
utan verkan och en verkan utan orsak.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2021-04-10 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP