Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sockerbiten på tungan


sockerbiten på tungan

har fått socker på min tunga
har fått smak för det
stjänor lyser klart
nu kan jag se
lyssnar på sång, texter med
kom ihåg en gång när jag var liten

titta upp mot molnen och träden från min vagn
vaggas så lätt
där i din famn
jag älskar att jag älskar
hur lekfullt lättsamt
allting känns ibland




Fri vers av golden poop
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-10 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop