Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Maximerna


MAXIM X

En abstrakt illusion
av vanföreställning
vilken tämja hjärnan
till en invariabel
obsessio,
stretchas hypnotiskt
till en stoisk paralysi,
liktydigt nirvana.

~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-04-12 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP