Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Larz Gustafsson


VI SOM NÄSTAN ÄR FÖDDA VID HAVET

Vi som nästan är födda vid havet

och med Dalälven ganska nära

är vi märkligare än andra?

Har vi lättare för att bli kära?

Vi som  nästan är födda vid havet

är vi nästan som Ebba var?

Kan vi bo längre inåt landet

och dock nästan ha havet kvar?

 

LARZ GUSTAFSSON 11/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2021-04-11 07:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP