Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min enskildhet

Beskrivning:
Alla mina sedan länge utförsålda texter håller på att förångas.
Blandas som stoft genom molnen, medan en skugga av solen stämmer omgivningen till betraktelse i det stora blå. Åskan bär omvärlden över hedarna.
Frigjorda elegier och välsignelser frigörs från strukturer inombords då jag följer insekternas spel. Beblandas med utförliga beskrivningar om brott som oftast blir till då jag för pennan.
Trolldom, eld och trollens skratt tillsammans med vattengastarnas och strandvaskarnas hyllningskör speglas mot en duvblå strand.
Den vita dimman följer med i vårt gatlopp till dess att man hälsar gästerna på djävulens bröllop från skuggornas avgrund.




Fri vers (Modernistisk dikt) av L B Andersson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-11 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP