Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De drunknande

Sakta flöt jag bort
i min sista transport
bortglömt är mitt namn
jag vilar i havets eviga famn
där röster från havets sång
berättar hur det var en gång
i ett liv som tog slut
havet tog än en gång sin tribut







Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-11 11:39



Bookmark and Share


  ULJO
Livets gång. Fin bild
2021-04-12

    Lena Staaf VIP
Ja, en gång försvinner vi och andra tar våra platser. Så måste det vara, annars blev det för trångt.
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP