Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson


Svävande snårskog


Stillastående



i tät svävande snårskog.



Mossfamnad längtan.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-11 12:02



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ett sånt där ögonblick man minns hela livet . . .
2021-04-23

  Engel
En fin och stillsam haiku, med stort känsloinnehåll. Sju ord. Och läsaren vet precis.
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP