Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har varit naiva

Se hur det gått

med politiker av denna sort

som har vart naiva

så det förslår

så går det som det går




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-11 12:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Illa!
2021-04-11

  Blomma-Stjärna VIP
för enkelt när experter och maktmän ursäktar beslut med naivitet!
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP